Sandra Bakx © 2014 Links | Voorwaarden   Privacy

Jjesz boekhouding is een jong boekhoudkantoor met een persoonlijke klantgerichte benadering, die zich vooral richt op de ZZP-ers en de kleine zelfstandigen.


Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als boekhouder van een klein kantoor en heb gewerkt met diverse boekhoudprogramma’s waaronder Exact Online, Minipak, Accountview, Offective, Navision, Odoo 8, Moneybird, Viper365. Ik heb ook veel ervaring met Excel, Word en PowerPoint en heb diverse (eenvoudige) websites gemaakt met WebPlus. Twee jaar geleden heb ik mijn diploma’s gehaald voor PDB (Praktijk Diploma Boekhouden) en op dit moment ben ik bezig met de opleiding MBA (Moderne BedrijfsAdministratie) waarvan ik al 1 deel heb afgerond.


Jjesz Boekhouding biedt administratieve werkzaamheden (op locatie of vanuit kantoor), eenmalig of periodiek, voor (kleine) zelfstandigen en bedrijven en begeleidt ZZP-ers bij het inrichten en bijhouden van hun eigen administratie.


Ik ben ervan overtuigd dat een ZZP-er bezig moet zijn waar hij/zij goed in is en zich niet bezig moet houden met allerlei administratieve beslommeringen maar indien u dat toch wenst wil ik u daarmee graag behulpzaam zijn.
Sandra Bakx

Over Jjesz