Jjesz boekhouding is een boekhoudkantoor met een persoonlijke klantgerichte benadering, die zich vooral richt op de ZZP-ers en de kleine zelfstandigen.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als boekhouder van een klein kantoor en heb gewerkt met diverse boekhoudprogramma’s waaronder Exact Online, Minipak, Accountview, Offective, Navision, Odoo, Moneybird, Viper365 en Snelstart 12. Ik heb ook veel ervaring met Excel, Word en PowerPoint en heb diverse (eenvoudige) websites gemaakt met WebPlus en WordPress.

In 2014 heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. In 2011 en 2012 heb ik mijn diploma’s gehaald voor Basiskennis Boekhouden/Calculatie, PDB (Praktijk Diploma Boekhouden) en het deelcertificaat  bedrijfsadministratie van MBA (Moderne Bedrijfs Administratie).

Jjesz Boekhouding biedt administratieve werkzaamheden (op locatie of vanuit kantoor), eenmalig of periodiek, voor  zelfstandigen en (kleine) bedrijven en begeleidt ZZP-ers bij het inrichten en bijhouden van hun eigen administratie.

Ik ben ervan overtuigd dat een ZZP-er bezig moet zijn waar hij/zij goed in is en zich niet bezig moet houden met allerlei administratieve beslommeringen maar indien u dat toch wenst wil ik u daarmee graag behulpzaam zijn.